Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: На дорозі загинуло 139 людей (ВІДЕО)

18 січня 2015 р., 12:44

Така кількість жертв ДТП зафіксована протягом минулого року

В 2014 році працівники ДАЇ наклали штрафів на суму майже 7 млн. грн. Статистика ДТП в минулому році теж була невтішною. Зросла майже на 20%.

645 дорожньо транспортних пригод з потерпілими, в яких 139 осіб загинуло, майже 800 постраждалих. 8 дтп з тяжкими наслідками – такою невтішною статистикою закінчився 2014 для ДАІ. Варто додати впорівнняні з 2013 кількість ДТП по всіх пунктах зросла більше як на 16 %.2015 в свою чергу розпочався більш спокійно .

А щодо любителів алкоголю за кермом, то тут тенденція пішла на спад. В минулому році затримано 1642 водіїв за керування в не тверезому вигляді . це на 29 % менше як 2013. В ході зустрічі розповіли й про забезпечення інспекції авто тестерами. Розповіли і про питання євро протоколів. Така система, кажуть керівники інспекції, набагато спрощує роботу як міліціянтів так і життя самих самих водіїв. Вкотре наголошують – скористатися послугою можуть учасники пригод, на дорогах в разі якщо водії мають страхові поліси , відсутні травмовані під час аваріях , та й коли є порозуміння самих учасників. На завершення зустрічі не оминули питання реформування в правоохоронних органах.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp