Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гравці "Говерли" поїхали у Анталію

20 січня 2015 р., 21:25

На тренувальний збір

18 січня гравці та тренерський штаб «Говерли» з київському аеропорту «Бориспіль» відбули на перший тренувальний збір до турецької Анталії. Дещо детальніше про план підготовки команди в зимове міжсезоння повідомив генеральний директор клубу Іван Шіц.

– Команда упродовж двох тижнів базуватиметься в відомому курортному містечку Лара, в Анталії. Окрім тренувальних занять будуть зіграні три спаринги – 23 січня з казахським «Ардабасі», 28 січня з польською «Ягелонією», ще один товариський матч запланований на 31 січня (наразі підшуковують суперника для закарпатської команди).

– Чи можете сказати про можливе кадрове поповнення «Говерли» вже в цей період?

– За винятком Максима Коваля, Сергія Мякушка (ці гравці проходять збір у лавах головної команди «Динамо») та футболістів, які не змогли твердо закріпитися в основі в першій частині сезону – Владислав Павленко, Руслан Степанюк, Микола Вечурко – всі "старожили" команди відправилися до Туреччини. До них долучилися ще кілька нових гравців, прізвища яких можна буде назвати згодом.

До розташування свого клубу повернулися молоді орендовані футболісти «Динамо» – В’ячеслав Павленко та Вадим Петров.

Тренерський штаб й надалі активно продовжує селекційну роботу й цілком ймовірно, що в лавах «Говерли» в цей час з’явиться ще ряд гравців, яких проглядатимуть вже під час других тренувальних зборів.

– Вже відомо часові рамки та місце проведення другого тренувального циклу команди?

– Перший НТЗ завершиться 1 лютого, а після тижневої паузи з 8 по 22 лютого триватиме другий етап зимової підготовки команди до другої половини сезону. Наразі розглядаємо кілька варіантів місця проведення другого тренувального збору.

– Коли стартує підготовка молодіжних складів команди?

– U-21 та U-19 розпочнуть підготовку з 1 лютого. Тренувальні збори проходитимуть в межах Ужгорода та Ужгородського району.


Інформаційний відділ ФК "Говерла"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp