Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний інспектор митного посту «Тиса» отримав $500 хабара

21 січня 2015 р., 09:49

За "легкі" гроші митник потрапить на лаву підсудних

Вчора, 20 січня, працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно зі співробітниками УСБУ в області, затримано головного інспектора митного посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів при одержанні ним 500 доларів США неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як попередньо встановлено, цю суму головний інспектор митниці взяв за проведення митного оформлення автомобілю марки «Фольксваген Т4», який слідував з Угорської Республіки в Україну. Після вчинення вказаного правопорушення був викритий на місці вчинення злочину співробітниками УСБУ в Закарпатській області.

Наразі працівника митниці затримано в порядку ст. 208 КПК України та розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України, тобто одержання неправомірної вигоди, кваліфікуючими ознаками якого є одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp