Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові міліція перевіряє дітей у рамках операції "Канікули" (ФОТО)

28 березня 2014 р., 19:37

Задача правоохоронців при проведенні операції «Канікули» - зробити так, аби діти під час відпочинку, коли контроль з боку педагогів зменшується, залишалися законослухняними громадянами і не експериментували з цигарками, алкоголем та наркотиками

Відділ кримінальної міліції у правах дітей Виноградівської міліції в ході операції «Канікули» перевіряє заклади, які надають послуги у сфері розваг, щодо дотримання обмежень перебування в них дітей в нічний час. Значну увагу приділяють і профілактичній роботі серед неповнолітніх. 

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих і наголошують, що у період весняних шкільних канікул переважна більшість дітей залишається без нагляду дорослих, тому нагадайте дітям про елементарні правила поведінки на вулиці та вдома. Наголосіть, аби не впускали до квартири сторонніх і не розмовляли з незнайомцями, поясніть, що від чужих дорослих у жодному разі не можна приймати солодощі, гроші чи кудись з ними йти. 


- Постійне довірче спілкування батьків з дітьми є найбільш ефективним способом профілактики вживання алкоголю, наркотиків чи паління, - говорить начальник райвідділу міліції Янош Дорчинець. – Не будьте байдужими до своїх дітей, цікавтеся їхнім життям, їхніми проблемами, чим вони захоплюються, з ким спілкуються, де проводять дозвілля. Ніколи не буває занадто рано або занадто пізно для того, щоб поговорити зі своєю дитиною про ризик і негативний вплив, пов’язаний з вживанням алкоголю, наркотиків чи тютюнопаління. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp