Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті жорстоко вбили дяка

22 січня 2015 р., 09:00

За це вбивця решту життя проведе за ґратами.

На Закарпатті за жорстоке вбивство сільського дяка суд присудив злочинцю довічне позбавлення волі

На свято Трійці жителів гірського села Драгово, що в Хустському районі Закарпаття, облетіла страшна звістка про вбивство їхнього односельця Василя, який був дяком у одному з храмів Драгова.

Про страшну подію родич померлого сповістив міліцію. У с.Драгово негайно вирушила слідчо-оперативна група на чолі з начальником хустської міліції Василем Турдаєм, його заступниками Іваном Хмарою та Василем Гричкою. Прибули також працівники карного розшуку та дільничні інспектори міліції.

На місці події правоохоронці встановили, що напередодні до потерпілого дяка додому навідався раніше судимий односелець, 38-річний Михайло. Непроханий гість під дверима почав кричати та різними способами виманювати Василя з будинку, але чоловік на це не повівся. Михайло розлютився і поліз до хати через вікно.

У хаті Михайло почав бити Василя ногами по голові та тілу, чим завдав смертельні удари, від яких чоловік помер на місці. А його дружину нелюд вдарив так, що вона втратила свідомість. На щастя, жінка залишилась живою. Хвала Богу, дітей убивця не зачепив.

Невдовзі вбивця втік. До тями прийшла Василева дружина, яка побачила свого чоловіка без ознак життя. Невдовзі до неї прийшов родич, який і викликав міліцію.
Вже через дві години міліціонери знайшли підозрюваного у вбивстві, який спокійно спав собі у батька вдома. Нелюд зробив невинний вигляд, ніби й не розуміючи, чого від нього хоче міліція...

За даним фактом ст.слідчий Василь Гомечко вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України.

Після завершення розслідування справу передали в суд. Вироком Хустського суду жорстокого вбивцю сільського дяка засуджено до довічного позбавлення волі.

Агнеса Куртяк,
Хустський МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp