Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова села вирішив, що має мати більше грошей

22 січня 2015 р., 15:21

До гаманця закарпатського посадовця 7 тисяч потрапили незаконно

Зловживаючи службовим становищем, керівник села підробив рішення сесії та нарахував собі з державного бюджету матеріальну допомогу та разову премію до дня місцевого самоврядування у розмірі 7 тисяч гривень.

Оперативники Мукачівського міськвідділу міліції викрили сільського голову одного з сіл району. За зловживання службовим становищем і службове підроблення сільському голові доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України.

Приводом для відкриття кримінального провадження стали результати проведеної перевірки, в результаті якої правоохоронці задокументували, що підозрюваний підробив рішення сесії сільської ради шляхом проведення її за недостатнього кворуму.

Правоохоронці зібрали достатньо даних, які аргументовано засвідчують прогрубі порушення під час проведення другого пленарного засідання сесії сільської ради, яка проводилась у грудні 2014 року.

Наразі дії сільського голови кваліфіковано за статтями Кримінального кодексу України – «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» (ч.2 ст.191) та «Службове підроблення» (ч.1 ст.366).

У рамках розслідування кримінального правопорушення проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на притягнення до відповідальностівинних осіб. Триває слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp