Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обдаровані закарпатці мають можливість отримати грант від Президента

23 січня 2015 р., 13:10

Якщо у вас є значущі творчі проекти, тоді вам необхідно їх надіслати до департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА

Відповідно до Указу Президента України від 02.08.2000 року No945 „Про гранти Президента України для обдарованої молоді” та відповідного Положення Міністерство молоді та спорту України проводить у 2015 році конкурс на здобуття грантів Президента України для реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сферах. 

Грант може одержати громадянин України віком від 14 до 35 років. Матеріали на отримання гранту подаються до 25 лютого 2015 року до департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації. 

Вимоги до оформлення документів викладено на офіційному сайті Міністерства молоді та спорту України (http://dsmsu.gov.ua) у розділі ,,Молодь”, підрозділ ,,Гранти Президента України для обдарованої молоді”. 

Додаткову інформацію можна отримати за адресою: управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації; пл. Народна, 4, каб. 613, тел.: (0312) 61 62 55. 
Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp