Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті пов'язали липкорукого прикордонника

24 січня 2015 р., 17:16

Той вимагав і отримав 1200 "зелених" за обіцянку "порішати" питання з вантажем на кордоні

В результаті спільної операції правоохоронців кількох структур сьогодні було виявлено і задокументовано факт отримання великого хабара працівником Держприкордонслужби, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


24 січня працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками УСБУ в області та окремого відділу внутрішньої безпеки по західному регіональному управлінню Держприкордонслужби, затримано начальника відділу прикордонної служби «Великий Березний» при одержанні ним 1200 доларів США неправомірної вигоди.

Як попередньо встановлено, цю суму прикордонник отримав за безперешкодне перевезення вантажу через державний кордон України на територію Словацької Республіки.

Після вчинення вказаного правопорушення він був викритий правоохоронцями на місці вчинення злочину.

Наразі прикордонника затримано в порядку ст. 208 КК України та розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України, тобто одержання неправомірної вигоди, кваліфікуючими ознаками якого є одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp