Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Закарпаттяобленерго» просить ужгородців вплинути на Водоканал

26 січня 2015 р., 13:46

Аби запобігти відключення світла, яке призведе до припинення води

На жаль, ПАТ «Закарпаттяобленерго» не отримало гарантій повних та своєчасних розрахунків за січень 2015 року від КП «Водоканал» м. Ужгорода, а також у зв'язку з відмовою останнього виконати вимогу від 08.01.2015 р. щодо обмеження власного споживання до рівня оплати, ПАТ «Закарпаттяобленерго» вимушене попередити про припинення постачання електричної енергії на об'єкти КП «Водоканал».

Відзначимо, що за січень 2015 року КП «Водоканал м. Ужгорода» спожито електроенергії на загальну суму 2,6 млн грн, у той час, коли є непогашений борг за грудень на загальну суму 718 тис. грн. Комунальне підприємство проінформувало ПАТ «Закарпаттяобленерго», що готове оплатити всього 1,6 млн грн, при цьому самостійно обмежувати власне споживання до рівня оплати не збирається.

З огляду на надзвичайний стан в енергетиці України, а також для недопущення віялових відключень у Закарпатській області ПАТ «Закарпаттяобленерго» вимушене попередити КП «Водоканал м. Ужгорода» про відключення підприємства від електропостачання з 2 лютого 2015 року (графік додається).

Просимо громаду міста Ужгорода втрутитися в ситуацію та вплинути на КП «Водоканал м. Ужгорода» з метою забезпечення ним повної та своєчасної оплати за спожиту електроенергію для недопущення обмеження водопостачання.

Назава площадки Райони міста, в яких буде відсутнє водопостачання Дата відключення (обмеження) електропостачанння


Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp