Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка підкорюватиме світ своєю вродою

26 січня 2015 р., 15:00

Вона намагатиметься стати кращою з 50.

У вересні минулого року модель агентства «One Models» Беатріса Міндак, яка здобула перемогу в «Міс Закарпаття» і представляла наш край на національному конкурсі, отримала титул «Віце-міс Україна». Це дало їй можливість взяти участь в престижному світовому конкурсі «Supermodel International», який у 2015 році відбувається в місті Сеул, Республіка Корея. Близько 50 учасниць зі всього світу збираються для визначення найкращої моделі. Підготовка триває вже тиждень і фінал конкурсу запланований на 31 січня. 

  В конкурсній програмі передбачено презентація національного костюму своєї країни, також ексклюзивні дизайнерські вбрання від світових дизайнерів Sherri Hill, Justin Alexander та Phillip Lim. 

Для глядачів, які зберуться в найбільшому холі столиці Республіки Корея, виступатимуть відомі азіатські зірки, в тому числі і світова зірка – південнокорейський репер «PSY». Також на конкурсі виступить Arash, Kara, Enrique Iglesias та Dr. Alban. В журі конкурсу запрошено фахівців із світу моди та зіркових гостей – модельєр Кензо Такада, фешен фотограф Еллен фон Унверт, Міс Світу 2012 – Юй Венься і засновник Elite Model Look – Джон Касабланкас. Довідка – народилась в місті Берегові, Закарпатська область. 

На даний момент закінчує 11 клас в середній школі м. Берегова і хоче вступити на стоматологію або лікувальну справу в медичний університет. Вихованка центру «Віжи 3000», під керівництвом Юрія Гецка, який і почав її модельну кар’єру. У жовтні 2013 році підписує контракт з агентством «One Models», бере участь та перемагає в регіональному конкурсі краси «Міс Закарпаття». У вересні 2014 року здобуває титул «віце-міс» на національному конкурсі краси «Міс Україна». Січень 2015 – учасниця світового конкурсу краси «Supermodel International».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp