Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перед дітлахами з Мукачівщини двері у дитсадки міста закрили

26 січня 2015 р., 17:02

Мукачівці протестували біля ратуші.

Політика міської ради, повністю підконтрольна мукачівському бандитському клану, остаточно розізлила місцевих жителів і ті вирішили особисто поспілкуватися із міським очільником.

Нагадаємо, сьогодні численна група протестувальників увірвалася до мукачівської ратуші із вимогою зустрітися з міським головою Золтаном Лендєлом. Людей обурило рішення міських чиновників заборонити дошкільнятам із прилеглих до міста сіл виховуватися у мукачівських дитсадках. Відповідне рішення міський виконком прийняв 15 січня на одному зі своїх засідань. Дітей вирішили просто викинути на вулицю. Мовляв, нехай батьки самі з ними розбираються.

Людей подібна політика балогівських підлеглих розізлила. Матері прийшли просити пояснення у міського голови, однак того чомусь не виявилося на робочому місці у робочий час. Куди подівся Золтан Лендєл, протестувальникам пояснити ніхто не зміг. Вочевидь, голова просто втік від розлюченого натовпу, залишивши відповідати на питання людей одного зі своїх підлеглих.

Натомість матері дітей відповідей на свої запитання так і не отримали. Чим виллється подібна поведінка міської влади у майбутньому, залишається тільки здогадуватися. Однак люстраційні процеси у нас тільки почалися. Тому пану Лендєлу вартувало б поводитися із потенційними виборцями своїх завидівських шефів толерантніше та звертати більше уваги на їхні потреби і прохання.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp