Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська міліція давно такого не бачила: 5 кілограм наркотиків на мільйон (ФОТО)

29 березня 2014 р., 15:46

Оперативники міліції «придбали» три кілограми марихуани в селі Сасівка Свалявського району. Двоє 25 річних продавців наркозілля «відпочивають» в ІТТ.

Сьогодні о першій годині ночі оперативниками міліції «на гарячому» було затримано групу жителів Свалявщини, що пропонували до продажу рюкзак з наркозіллям. Три кілограми марихуани 25-річні ділки намагалися збути оптом. Покупцями в кримінальній оборудці виступили оперативники міліції. 



У ході проведення спецоперації із документування та затримання торговців наркотичним зіллям у присутності понятих вилучено рюкзак, в якому знаходились 3 поліетиленові вакуумні пакети з вмістом речовини рослинного походження "марихуани" загальною вагою більш ніж 3 кілограми. У його спільника вилучено кошти в сумі 25000 гривень. 

В ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні одного з торговців отрутою вилучено ще два кілограми наркотиків. Загальна ринкова вартість вилученого зілля сягає понад 1 000 000 гривень. 


- Перед міліцією Закарпаття поставлено завдання на ліквідацію наркотрафіку та затримання збувачів наркотичних засобів, - прокоментував керівник Закарпатської міліції Сергій Шаранич. 

Наркотичну речовину направлено на дослідження в експертно – криміналістичну службу УМВС. Наркоторгівці затримані в порядку ст.208 КПК України та поміщені в ізолятор тимчасового тримання. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp