Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська влада розповіла, чим конкретно допоможе Маріуполю

27 січня 2015 р., 10:03

Для відбудови міста готуються понад тисячу листів шиферу та 1200 рулонів рубероїду

Закарпаття долучається до підтримки постраждалих регіонів. Про це 26 січня було досягнуто в спілкуванні голови Закарпатської ОДА Василя Губаля з представниками уряду та влади потерпілих від дій агресора областей, проінформувала "Час Закарпаття" прес-служба ОДА.

Область допоможе у відбудові Маріуполя. Ідеться про будівельні матеріали – готуються понад тисячу листів шиферу та 1200 рулонів рубероїду. Каміон вирушить у найближчі дні.

Також край знову прийматиме дітей зі Сходу. Уже домовлено про гостювання маленьких мешканців Донеччини – із зони бойових дій. Наша область має допомогти в їх оздоровленні та психологічній реабілітації, забезпечити переїзд, супровід, проживання, харчування і цікаву програму. 

«Перебування на Закарпатті має допомогти маленьким українцям, які побачили і відчули війну, прийти до тями. Віримо, що відвідини нашого гостинного краю додадуть тепла в життя цих дітей», - сказав голова Закарпатської ОДА Василь Губаль.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp