Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Браконьєри, стережіться! Правоохоронці з рибінспекторами готуються проводити рейди річками й моніторити базари

29 січня 2015 р., 09:53

Необхідно посилити роботу з попередження й викриття фактів браконьєрства

Днями в Берегівському райвідділі міліції відбулася міжвідомча нарада співробітників міліції Берегівщини та працівників управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Закарпатській області.

Основною темою обговорення було підтримання тісної взаємодії природоохоронних та правоохоронних органів щодо попередження та боротьби з порушеннями у сфері водних ресурсів та рибальства, браконьєрства.

В нараді взяли участь начальник управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Закарпатській області Едуард Чорногор і представники Берегівського районного відділу міліції, зокрема начальник сектору кадрового забезпечення Віталій Михайлов.

В рамках робочої зустрічі були підняті пріоритетні питання та завдання. Зокрема, проведення спільних рибоохоронних рейдів, в тому числі місцевого ринку, з метою недопущення незаконної торгівлі забороненими знаряддями лову та контроль за реалізацією живої риби.

Учасники наради дійшли згоди в тому, що нині необхідно посилити роботу з попередження й викриття фактів браконьєрства. Активне залучення до цієї справи працівників міліції дасть можливість притягнути порушників до відповідальності.

- Міліціонери не наділені повноваженнями складати протоколи про порушення правил рибальства, але можуть надавати допомогу в межах своїх повноважень при затриманні порушників, складанні протоколів при вилученні заборонених знарядь лову, - каже начальник СКЗ Берегівського райвідділу міліції майор Віталій Михайлов.
Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp