Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці можуть купувати залізничні квитки у всіх відділеннях ПриватБанку

29 січня 2015 р., 11:05

Місце та вагон кожен обирає самостійно, не залежно від наповнення вагону.

Збори перед подорожжю займають багато часу: взяти всі потрібні речі, вирішити купу нагальних справ… А тут ще й на вокзал за квитками, черги, місця… ПриватБанк пропонує швидку та якісну альтернативу вокзальним касам. Від тепер залізничні квитки можна придбати у будь-якому відділенні ПриватБанку в області.

“Наші працівники швидко нададуть інформацію з усіх доступних напрямків та вільних місць, - розповідає керівник Закарпатського РУ ПриватБанку Леся Орбан. - На відміну від вокзальних кас, у нас можна купити квиток без черги, обрати зручний вагон і місце в поїзді”.

Також купити квиток на поїзд в будь-який час можна у терміналах самообслуговування та на сайтах bilet.pb.ua і Приват24, оплачуючи покупку пластиковими картками будь-яких українських банків. Електронний квиток з QR-кодом, куплений у банку, дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.

Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp