Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардеп Чижмарь, уродженець Ужгорода, пояснив, чому не голосував за визнання Росії агресором

29 січня 2015 р., 15:07

Його голоса за відповідну постанову немає через відсутність на пленарному засіданні 27 січня 2015 року, а не через те, що він не підтримує дану постанову.

Член фракції «Радикальної партії» народний депутат України  Юрій Чижмарь не зміг віддати свій голос за постанову №1854  «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором» через відсутність на пленарному засіданні 27 січня 2015 року, а не через те, що не підтримує дану постанову.  Про це "Час Закарпаття" повідомила прес-служба політика. 


Нагадаємо, в мережі з'явився список депутатів, які не підтримали важливий для країни законопроект, до цього списку потрапив і депутат від РПЛ Чижмарь.   

«Ймовірно,  стався технічний збій "Системи Рада" через що, в результаті на сайті у таблиці вказано, що я не голосував. На жаль, я не зміг бути присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради 27 січня 2015 року з поважних причин. Мою відсутність на сесії засвідчує письмова реєстрація  засідання.  Якби я був на засіданні, без сумнівів  проголосував би», - заявив депутат.  

Чижмарь запевняє, що дана ситуація жодним чином не міняє його чіткої позиції щодо Росіі. За час бойових дій на Донбасі політик неодноразово закликав владу офіційно визнати факт російської агресії і почати називати речі своїми іменами. Про що неодноразово заявляв, як в політичному середовищі, так і коментарях ЗМІ та на власній сторінці у Facebook.


андр 29.01.2015 15:36 IP: 163.224.44.194
така важлива постанова, яка причина не голосувати-одна причина-агенти маскви-вигнати в шию всіх хто не голосував і позбавити громадянства, і ще- виступ левочкіної на асамблеї єпропи-взагалі -ганьба цікаво, як на це дивиться прокуратура?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp