Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фільм берегівчанки може потрапити на Краківський фестиваль

30 березня 2014 р., 10:29

Раніше вже повідомлялося, що берегівчанка, зараз студентка Цюріхського інституту мистецтв, Леся Кордонець зняла документальний фільм про с. Балажир Берегівського району та отримала високу нагороду за нього.

Стрічка Лесі Кордонець «Балажер. Корегування реальності» («Balazher. Die Korrekturen der Wirklichkeit») виграла нагороду «Кращий документальний фільм» на 33-у Інтернаціональному фестивалі студентських фільмів у Мюнхені. 

Зі слів журі кінофестивалю, режисеру на прикладі старого громадського автобуса вдалося показати історію віддаленого прикордонного регіону в Європі та утопічні сподівання соціалістичної держави. Зараз берегівчанка потрібна допомога, аби її фільм могли показати ширшому колу глядачів на відомому Краківському фестивалі. Для цього потрібо перейти за цим посиланням , подивитися уривок стрічки та проголосувати за неї! Голосування триває до 10 квітня!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp