Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття може запропонувати постраждалим регіонам реабілітацію дітей в родинах

29 січня 2015 р., 16:41

Голова Закарпатської ОДА хоче, аби закарпатські родини приймали дітей до себе на проживання

Як поінформував голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, область надала Мінсоцполітики свої пропозиції щодо того, що може прийняти на відпочинок і відновлення сил дітей із регіонів, постраждалих від бойових дій.

Відтак керівник краю на своїй прес-конференції висловив до обговорення і наступну пропозицію: вивчити можливість, аби закарпатські родини (звісно, ті, котрі висловлять бажання і будуть до цього готові) приймали на певний час дітей до себе - на проживання і реабілітацію.

"Знаю, що такі ініціативи вже є в області. Наразі вивчаємо ситуацію і пропозиції від людей. З цього приводу будуть певні рішення, можливо, приймемо і програму – на сесії обласної ради. Загалом я переконаний: закарпатці гостинні люди, яким болить чужа біда, й байдужими не лишаться, а всі ці діти – вони ж наші, українські", - зазначив Василь Губаль. Водночас керівник краю зазначив, що це питанням для вивчення й потребує опрацювання соціальними службами – щодо власне механізму запрошення дітей на реабілітацію в родини.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp