Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губернатор Закарпаття спробував стати рефері у суперечці за землю між футболістами і хокеїстами

29 січня 2015 р., 21:23

Але рішення спору так і не ухвалено. Відклали до суботи

"Сьогодні знову виступав "рефері" у спортивній суперечці. Футбол проти хокею. На мою думку, так не повинно бути: розвиватися має кожен спорт – заради наших дітей. Одразу сказав хлопцям: футбол – це важливо, але і якісна ковзанка потрібна, хокей у краї має перспективи.

На жаль, з часу минулої зустрічі, коли я попросив Федерації футболу та хокею знайти розуміння та досягти компромісу заради розвитку спорту в області, справа не зрушила. Мова про спір навколо ділянки, виділеної на території стадіону "Авангард" в Ужгороді для побудови Льодового палацу, тепер мова про відкриту ковзанку. Футболісти – проти, кажуть, що це знищить поле для їхньої гри, хокеїсти твердять – їхній спорт має розвиватися, а поле було занедбаним, виділення ж ділянки – законне. 

Варіантом могло б бути і надання для хокею альтернативної ділянки. Але, на жаль, досі міська влада не знайшла способів залагодити конфлікт і запропонувати гідний варіант. Разом шукали виходу із ситуації. Моя позиція: договір про місце для майбутнього хокейного майданчику не розривати, а футболістам варто підшукати поле замість того, на втрату якого нарікають. Про такі також і говорили на зустрічі.
Щоби вийти на конструктив (а насправді серйозних пропозицій я поки не бачу від жодної зі сторін) я запросив не тільки визначитися з проектом майданчику, а й із конкретними варіантами, які б допомогли порозумітися. Уже в суботу разом із зацікавленими сторонами та представниками міської влади проїдемося по місту – побачимо територію "Авангарду", інші поля, які могли б бути альтернативними, і вирішуватимемо предметно. 

Обласна влада готова допомогти і в облаштуванні поля. Нехай тільки від представників спортивних федерацій та міської влади буде конкретика. Очікую, що в суботу вийдемо на рішення, яке буде прийнятне для всіх, а головне – корисним для нашого спорту, його перспектив, і закарпатських дітей" -- написав Василь Губаль на своїй сторінці у Фейсбуці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp