Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали спритного наркомана (ФОТО)

30 січня 2015 р., 09:17

Той намагався викинути "зілля" і втекти від правосуддя

Під час відпрацювання міста спільний патруль з числа працівників Ужгородського міськвідділу міліції та УМВС області виявив на вул.Гагаріна любителя дурман-зілля. 

Серед ночі в ході відпрацювання міста правоохоронці помітили чоловіка, який перебував у нетверезому стані. Під час спілкування чоловік помітно нервував і поводився неадекватно. На прохання міліціонерів пред’явити документи намагався втекти, але це йому не вдалося. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міського відділу міліції. 

Спритником виявився 37-річний житель міста, який вподальшому добровільно видав пакет із залишками речовини, схожої на марихуану. Зі слів ужгородця, у пакеті була справді марихуана, а втекти він намагався,аби уникнути відповідальності. 

Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. 

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp