Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військовим, що боряться за своє життя у шпиталях, необхідна термінова допомога!

1 лютого 2015 р., 12:41

Закарпатські волонтери надали список необхідних медикаментів

Кожного дня ситуація на cході України стає усе напруженішою, зростає і кількість поранених військових, серед яких є і закарпатці. Реальна картина з матеріальною базою у шпиталях східних областей важка. Тому волонтери усієї країни об’єднуються, аби допомогти зцілити захисників нашої землі ділом і молитвою. Просимо усіх небайдужих долучитися до збору речей та медикаментів для шпиталів міст Дніпропетровськ, Артемівськ, Харків, Київ, Селідово.

НЕОБХІДНІ МЕДИКАМЕНТИ

- Магнезія в пластикових ємностях
- Хлоргексидин
- Новокаїн 0,5%
- Дексаметазон
- Мезатон
- Реосорбілакт
- Клексан, тетраспан
- L-лізин (амп.)
- Нейроксон (амп.)
- Церебролізин 10,0 (амп.)
- Рефортан
- Гемаксам
- Контрикал
- Норадреналін 8 мг
- Дексалгін
- Дофамін
- Гемодез
- Рибоксин
- Актовегін по 2 мл и 5 мл (амп.)
- Тиоцетам (амп.)
- Омезом
- Стабізол

Розчини (бажано в пластику): натрія хлорид, рефортан, амінокапронова кислота, реосорбілакт, розчин Рінгера, манніт, сорбілакт, трисоль, стерофундин ISO, венофундин, гекодез, гелафузин, волюнтез.

А також: бинт гіпсовий (270х15, 270х20), марля, еластичний бинт, шовк, одноразові покриття для операційного поля, вбираючі пелюшки 90х60, марлеві серветки для перев’язування, матеріал для накладання швів, зонд Блекмера, трійники для центральних вен, плевральні дренажі.

У багатьох вдома є не зовсім потрібні речі, які у шпиталі на вагу золота. Це постільна білизна, матраци та наматрацники, капці, чоловічий новий спортивний одяг. Навіть маленький крок кожного з нас є вагомим на шляху до миру.

Наша адреса:
м.Ужгород,
вул. Ракоці, 2.
Телефон 0665307919
з 10.00 до 18.00.


УУУ 01.02.2015 13:17 IP: 122.118.245.80
А ГДЕ ЖЕ ВАШЕ ПРАВИТЕЛЬСТВО ДЛЯ КОТОРОГО ВЫ ОТСТОЯЛИ МАЙДАН ГДЕ ТЕПЕРЬ ТЕ БОГАЧИ КОТОРЫМ ВЫ ПОДАРИЛИ ЭТУ РЕВОЛЮЦИЮ ВМЕСТЕ С ПОРОШЕНКО А ВЕДЬ У НИХ МИЛЛИАРДЫ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp