Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОФІЦІЙНО про бійку у селі Геча

1 лютого 2015 р., 14:23

Прокуратура порушила провадження за фактом масової бійки

31 січня на фестивалі різників у с. Геча Берегівського району виникла масова бійка, з багатьма постраждалими.

Як повідомив Берегівський міжрайонний прокурор Владислав Братюк, який виїжджав на місце пригоди разом з слідчо-оперативною групою: «Попередньо встановлено, що між двома групами осіб, які відвідували фестиваль, виникла бійка із застосуванням дерев’яних биток, палок та інших підручних засобів. Внаслідок чого, з різного ступеню тілесними ушкодженнями до приймального відділення Берегівської центральної районної лікарні потрапило семеро осіб.

Також, прокурор додав, що після скоєння хуліганських дій, інша група поки невстановлених осіб з восьми чоловік, залишила місце події на двох автомобілях марки і номера яких вже відомі правоохоронцям.


Відомості про вказаний факт старшим слідчим СВ Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування кримінального правопорушення.

Попередня кваліфікація - ч.4 ст.296 КК України - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом вчинені групою осіб пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії,караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

На даний час проводяться усі необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp