Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ахметов пропонував бійцям "Айдару" $25 мільйонів за ТЕС у місті Щастя

1 лютого 2015 р., 16:25

Мільярдер стартував з одного мільярда

Мільярдер Рінат Ахметов особисто пропонував керівникові охорони ТЕС в місті Щастя Луганської області до $25 млн за те, аби з об'єкту була знята охорона.

Про це повідомив депутат Сєверодонецької міської ради Сергій Самарський у зверненні до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"В останні 3 місяці йдуть переговори про здачу цього особливо важливого об'єкта Луганщини. Керівникові охорони ТЕС, вірніше, його командирові від "Айдара", що охороняє особливо важливий об'єкт, дзвонив особисто Ахметов з пропозицією вийти з займаного об'єкта, пропонуючи суми від 1 млн. доларів США, і закінчивши на сьогодні сумою у розмірі 25 млн доларів США", - написав він у Фейсбуці.

Депутат пояснив, що йому це відомо, оскільки його діти охороняють Щастинський напрям. Зокрема, зять Самарського і два його племінники служать в батальйоні "Айдар", вони безпосередньо знаходяться на охороні Щастинської ТЕС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp