Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: «Реформи з децентралізації у медіа» стануть головною темою на тренінгу

2 лютого 2015 р., 11:20

Семінар триватиме 3-4 лютого

3-4 лютого 2015 року у м. Ужгород відбудеться тренінг «Реформи з децентралізації у медіа» для керівників прес-служб Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної адміністрації та представників ЗМІ області, які працюють у сфері місцевого самоврядування, регіонального розвитку.

Захід організовується Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO у рамках Урядової ініціативи «Децентралізація влади».

Тренінг проводять Анатолій Ткачук, архітектор реформ з децентралізації в Україні, Директор Інституту громадянського суспільства; Юрій Ганущак, директор Інституту територіального розвитку; Ірина Соломко (журналіст, ведуча програми «Територія» на «Громадському радіо»).

Програма тренінгу  включатиме теоретичні та практичні аспекти. Учасники зможуть отримати відповіді на запитання щодо висвітлення реформ з децентралізації в медіа «з перших вуст», адже тренери є розробниками та ідеологами цих реформ. Участь у тренінгу безкоштовна.

Харчування, проїзд та проживання в готелі (по дві особи у номері) покриваються коштом організаторів.**

Місце проведення тренінгу – Етно-велнес готель "УнгварЪскій", вул. Електрозаводська, 29.


Контактна особа від проекту DESPRO – Олена Суходольська, експерт із зв’язків з громадськістю, 050 7775010

o.suhodolska@despro.org.ua

Тел. (044) 270 55 21
www.despro.org.ua

З повагою керівник проекту в Україні Оксана Гарнець

 DESPRO компенсує транспортні витрати та поселення в готель тим, хто приїхав з інших міст (крім Ужгорода). Для компенсації транспортних витрат необхідно обов’язково! мати чеки, квитки (оригінал і копія), на основі яких відбувається компенсація проїзду. Для тих, хто приїде на авто потрібен чек на бензин з розрахунку кілометражу в двох напрямках (дім-Ужгород-дім).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp