Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП у Ясіня: Авто опинилося у річці

2 лютого 2015 р., 13:45

Нка місце пригоди виїхали рятувальники.

У неділю, 1 лютого, в смт Ясіня Рахівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Відповідне повідомлення надійшло до служби порятунку «101» о 19:40 від чергового райвідділу міліції. Водій легкового автомобіля «Peugeot», прямуючи дорогою Мукачево-Рогатин, не впорався з керуванням та з’їхав у річку Чорна Тиса.

Для допомоги постраждалим було залучено чергове відділення 4-го державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня. На момент прибуття бійців ДСНС власник автомобіля вибрався самотужки, його дружині, котру затисло всередині автомобіля, надавали допомогу рятувальники. Після вилучення рятувальники передали постраждалу до рук лікарів «швидкої» допомоги.

31-річну жінку з різного роду політравами було госпіталізовано до реанімаційного відділення Рахівської районної лікарні. Стан здоров’я потерпілої оцінюють як задовільний, наразі вона знаходиться під наглядом лікарів.

У ДСНС України у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp