Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Земельні ділянки, ремонт дахів і матеріальна допомога - те, про що говорили з мером ужгородці (ФОТО)

2 лютого 2015 р., 17:40

Віктор Погорелов нині вислухав містян

У понеділок, 2 лютого, відбувся традиційний щомісячний прийом міського голови Віктора Погорєлова. За майже чотири години проведення прийому до очільника міста звернулося більше тридцяти мешканців.

 

Як і зазвичай, було багато звернень щодо виділення земельних ділянок під забудову. Віктор Погорєлов роз’яснив людям ситуацію, яка склалася на тепер: місто немає вільних ділянок для виділення землі, до того ж уже є понад 400 заяв від учасників АТО, тож питання вкрай непросте. Проте на сьогодні проводяться перемовини з обласною владою щодо можливості виділення земельних ділянок поблизу міста.

Близько десяти осіб звернулося із проханням надати матеріальну допомогу через скрутне становище. Віктор Погорєлов з’ясувавши усі нюанси призначив задовольнити заяви громадян та наголосив присутнім спеціалістам на тому, аби виплати допомоги здійснювалися в короткі терміни.

Представники багатоквартирних будинків міста зверталися з питанням капітального ремонту дахів, через незадовільний стан яких псується стан помешкань. Разом із фіхівцями було вирішено розробити відповідний кошторис на ремонт дахів кількох будинків, який передбачатиме співфінансування і мешканців.

Також чимало людей зверталося за допомогою у сприянні встановлення електроопалення для пільгових категорій; вирішенню житлових, земельних спорів; ремонту дороги; обрізки дерев. Міський голова дав доручення для вирішення усіх цих звернень.

Газета "Ужгород"






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp