Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юний закарпатець вирішив розбагатіти грішним шляхом

4 лютого 2015 р., 08:54

Хлопець залишив жінку без зварювального апарата.... Міліціонери крадія викрили

До Виноградівського райвідділу міліції звернулася мешканка селаПідвиноградів. Заявниця повідомила про те, що з її будинку невідома особа викрала електрозварювальний апарат марки «Кайзер».

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці опитали можливих свідків даного злочину. Відтак міліціонерам вдалось вийти на слід крадія.

Ним виявився раніше судимим 19-річний мешканець цього ж села, який раніше вже декілька разів притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

В ході розслідування даної крадіжки стало відомо, що злодій проник до підсобного приміщення будинку, звідки викрав електрозварювальний апарат. Апарат вилучено. Зі слів крадія, він мав намір його продати.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Триває досудове слідство.


Оксана Кобзаренко,Виноградівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp