Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль: "Ми маємо берегти краян"

4 лютого 2015 р., 13:41

Всі процеси пов’язані з безпекою мають бути під пильним наглядо - наголосив губернатор Закарпаття.

Сьогодні в ОДА відбулися навчання з цивільного захисту – за участю керівників районів і міст. Я ініціював їх в першу чергу для того, аби відповідальні люди на місцях уповні відчули ситуацію, в якій зараз перебуваємо, й оцінили її серйозність. Ми щодня маємо по 2-3 наради в день щодо мобілізації, безпеки, розміщення переселенців, тощо. Я закликав місцеву владу: кожен з вас має оглянути об’єкти укриття, об’єкти соціальної сфери. Ми маємо дбати про безпеку краян. Так нас налаштовує центральна влада і така наша відповідальність. Усі об’єкти укриття мають бути в належному стані. Наголосив: звертайте увагу на всі процеси, пов’язані із безпекою, недопущенням розхитувань ситуації, і на все, що стосується мобілізації. Важливі і справи з переселенцями. 

Очікуємо велику хвилю прибуття людей із постраждалих регіонів. Поки край може розраховувати лише на свої сили щодо їх розміщення. Звернув увагу і на те, що турбує чи не всіх закарпатців – ситуація із 12-ю бригадою, яка зараз на самій передовій. І на нас також допомога військовим – нашим хлопцям. Й треба допомагати разом – їм необхідна підтримка Закарпаття. Це і технічні засоби, і дрова, і речі повсякденного вжитку. Потреби великі. Наголосив перед представниками районів: розраховую і на їхню участь, на те, що об'єднаємося заради наших оборонців, нашої спільної перемоги.- повідомив чиновник на сторінці у "Фейсбук"

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp