Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодик пограбував добре охоронюваний магазин у Мукачеві

5 лютого 2015 р., 12:37

Зловмисник розповів, що скоїти крадіжку вирішив спонтанно, а тепер дуже шкодує про свій вчинок

Зазвичай адміністрація магазинів дбає про збереження та охорону товарів. У таких закладах встановлюється відео-спостереження, наймаються охоронники. Такі заходи перестороги дозволяють зберегти майно від нечистих на руку покупців. Утім, випадки вчинення крадіжок чи грабежів навіть з добре охоронюваних магазинів – не рідкість. 

До мукачівських правоохоронців звернувся днями приватний підприємець та повідомив, що з крамниці, яка розташована у центі міста Мукачева, невідомий чоловік відкрито викрав з вітрини мобільний телефон. Мукачівецьхотів самотужки наздогнати грабіжника, та йому це не вдалося. 

Працівники міліції, які прибули за викликом, опитали продавця і з'ясували прикмети особи, яка може бути причетною до скоєння злочину. Міліціонеришвидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний мукачівець, який зізнався у скоєнні крадіжки та повернув крадений телефон. 

Однак за свої дії йому доведеться відповідати згідно з законодавством. Нині тривають заходи щодо встановлення його причетності до інших аналогічних правопорушень. Наразі триває розслідування кримінального провадження, порушеного за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp