Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери розповіли про результати операції "Нагляд"

5 лютого 2015 р., 14:17

Під час опереації було перевірено адміннаглядних, осіб засуджених до покарання, що не пов’язані з позбавленням волі, раніше судимих та осіб, звільнених з місць позбавлення волі

У січні цього року працівниками Ужгородського міськвідділу міліції було проведено цільову оперативно-профілактичну операцію під умовною назвою «Нагляд». Її метою є вжиття додаткових заходів щодо боротьби з рецидивною злочинністю, підвищення рівня індивідуально-попереджувальної роботи з раніше засудженими особами, що мешкають в м.Ужгороді. 

При здійсненні заходів особлива увага приділялася відпрацюванню так званого криміногенного елементу – осіб, що перебувають під адміністративним наглядом, а також раніше засуджених осіб, які були засуджені до мір покарання, не пов’язаних із позбавленням волі. 

За час операції здійснено 328 перевірок поведінки та способу життя раніше засуджених осіб. З них проведено 27 перевірок адміннаглядних, 126 – осіб засуджених до покарання, що не пов’язані з позбавленням волі, 138 – раніше судимих та 40 – осіб, які формально підпадаючим під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі». З ними були проведені профілактичні бесіди щодо недопущення порушень норм чинного законодавства. 

Під час перевірок дільничні інспектори міськвідділу міліції виявили 18 фактів порушень правил адміністративного нагляду. 

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито два кримінальні провадження, передбачені ст.395 Кримінального кодексу України (Порушення правил адміністративного нагляду), що передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців. Крім того, направлено до суду матеріали відносно 4-х осіб, які підпадаютьпід дію Закону України «Про адміністративний нагляд». За період проведення операції на облік поставлено четверо раніше засуджених осіб. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp