Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородській дитячій лікарні маленьких пацієнтів заспокоюють казкові герої (ФОТО)

5 лютого 2015 р., 14:53

Барвисті, яскраві та такі рідні для діток

У четвер, 5 лютого, у приміщенні Ужгородської міської дитячої лікарні відбулося урочисте представлення оновленого фойє закладу.

Підготовка до проведення ремонту тривала кілька місяців, оскільки його потрібно було провести не перериваючи роботу самого медичного закладу. Малюнки наносили львівські майстри, - повідомляє Голос Карпат

«Ідея виникла у нас тоді, коли ми один раз потрапили сюди вночі зі своєю маленькою донькою», - розповів на відкритті ініціатор ремонту, заступник Ужгородського міського голови Ярослав Шафарь. – «Ми сорок хвилин чекали, поки лікар доїде, і зрозуміли, що дуже важко заспокоїти дитину або чимось її зайняти. Тоді і виникла ідея, що було б добре зобразити на стінах отаких казкових персонажів, щоб діти легше заспокоювати».

{g}

На той момент частина відділення саме потребувала косметичного ремонту, тому його і поєднали із дизайнерським оформленням стін. Після, як розповів головний лікар лікарні Ігор Рошко, із тих матеріалів, що залишилися після робіт на першому поверсі, працівники лікарні вже власними силами провели ремонт у столовій, що знаходиться на третьому поверсі. Наступного тижня там планують розпочати нанесення схожих малюнків на стіни. Вони будуть присвячені українським народним казкам та міститимуть традиційні українські орнаменти.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp