Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТО з нічної пожежі в Ужгороді

5 лютого 2015 р., 15:59

На вулиці Гагаріна горіло відділення "Нової пошти". Вогонь пошкодив і посилки

У ніч на 5 лютого в Ужгороді на вул. Гагаріна трапилася пожежа у відділенні ТОВ «Нова пошта». Загорання виникло в приміщенні роздягальні, де на той момент нікого не було. 

Сигнал про пожежу надійшов на пульт охоронної фірми, яка обслуговує це відділення. Саме її працівник о 03:28 передзвонив до служби порятунку «101» і повідомив про подію. Для ліквідації загорання на місце події направили три відділення вогнеборців. 

Боротьбу з вогнем вели бійці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин. О 03:44 їм вдалося локалізувати загорання, й о 08:50 – повністю приборкати стихію. 

{g}

На щастя, обійшлося без травмованих і загиблих. Внаслідок пожежі вогонь знищив дерев’яне перекриття та обшивку стін роздягальні, а також майно, яке знаходилося всередині. Крім цього, пошкоджено вхідні двері до приміщення. Завдані стихією збитки встановлюються. Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронні органи. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp