Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець "довилявся" на дорозі (ФОТО)

5 лютого 2015 р., 20:28

Залишився без машини, але із "косяком"

Днями під час проведення профілактичного відпрацювання обласного центру працівники роти патрульної служби та ВДАІ на вул.8 Березня помітили автомобіль «Фольксваген Пассат», яким керував 21-річний водій у стані наркотичного сп'яніння. Причиною зупинки транспортного засобу стала неодноразова зміна водієм напрямку руху, а саме виїзд на полосу зустрічного руху, при цьому не показуючи поворотником зміну напрямку руху. 

Під час спілкування з водієм автомобіля правоохоронці запідозрили, що той нетверезий. Тож, аби розвіяти усі сумніви, чоловіка доставили у наркодиспансер, де були проведені відповідні тести. У результаті лікар дав висновок про те, що водій перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Крім того, водій добровільно, в присутності понятих видав із гаманця паперовий згорток, наповнений марихуаною. Зі слів правопорушника, цю марихуану він зберігав для особистого вживання... 


Відносно порушника Правил дорожнього руху було складено адміністративний протокол за ч.2 ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння), що тягне за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від двох до трьох років з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб. 

Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp