Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воєнні реалії: Бойовики сконцентрували сили на Луганську

6 лютого 2015 р., 22:10

Бійці деще змінили тактику

Бойовики сконцентрували свої сили на Луганському напрямку.

Про це у п'ятницю ввечері повідомляє прес-центр АТО.

"Протягом дня інтенсивність обстрілів позицій українських військових у зоні АТО дещо зменшилась. Проте бойовики змінивши тактику сконцентрували зусилля на Луганському напрямку. Тут терористи 25 разів обстріляли позиції сил АТО", - йдеться у заяві.

"Найбільше від вогневих ударів злочинців, які використали системи залпового вогню "Град" постраждали населенні пункти Новотошківське, Ольхове, Кримське, Щастя.
На Дебальцівському напрямку відбулись бойові зіткнення в районі населених пунктів Чернухіно та Міус", - повідомили в прес-центрі.

Водночас, згідно з інформацією, на Донецькому напрямку бойовики обстріляли 15 населених пунктів з артилерії та мінометів. На Маріупольському напрямку від обстрілів постраждало селище Чермалик.

"Загалом за день злочинці 61 раз нанесли удари по українських позиціях і мирних населених пунктах. У відповідь українська артилерія дала ворогу гідну відсіч. За попередніми даними знищено понад 20 бойовиків та 7 одиниць техніки", - сказано в повідомленні.

Водночас у прес-центрі нагадали, що згідно із домовленостями, яких досягли у спільному центрі контролю та координації припинення вогню, у п'ятницю відбувалась евакуація мирного населення з міста Дебальцево.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp