Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Валерій Пацкан хоче писати новий закон «Про місцеві вибори»

7 лютого 2015 р., 15:54

Нардеп каже, що новий закон має бути проговорений із громадськістю

Народний депутат, член фракції БПП в парламенті Валерій Пацкан сьогодні на прес-конференції в Ужгороді заявив, що може увійти до групи депутатів, яка писатиме новий проект закону «Про місцеві вибори».

Читайте також: Буланов хоче, щоб УДАР був у більшості в усіх радах Закарпаття після місцевих виборів у жовтні

«Думаю, що я, або Роберт Горват (депутат парламенту від Ужгорода – Ред.), або й ми обоє, увійдемо до робочої групи, яка буде писати новий закон про місцеві вибори, -- сказав Пацкан. -- Наше бачення – відкриті списки, щоб ми могли обирати тих людей, які достойні. Мажоритарку можна купити. Це довела кампанія в Ужгороді, коли опоненти Роберта Івановича – і Ковач, і Щадей – роздавали гроші. Ми хочемо, щоб новий закон був якісний, щоб він був проговорений з громадськістю і правниками».

Пацкан вважає, що наступні місцеві вибори будуть проходити вже за новим законом.






Час Закарпаття
шог 07.02.2015 23:26 IP: 160.93.41.31
Строго запретить переизбираться тем,кто уже был избран два или более раза на выборные должности!Иначе нечего не изменится...Никакие "открытые списки"не помогут избавиться от казнокрадов!Хватит "косметических змін" в законе "про місцеві вибори".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp