Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пацкан про ділянки ужгородців: «Щадей з тріском програв вибори і не може заспокоїтися»

7 лютого 2015 р., 18:38

Нардеп каже, що людські землі йому не потрібні. І готовий курувати будівництво на їх місці «нормального соціального об’єкту»

Сьогодні на прес-конференції в Ужгороді Валерій Пацкан знову відповідав на питання про земельні ділянки, виділення яких намагаються скасувати через суд правоохоронці після звернення нардепа до прокуратури.

Як відомо, колишній в.о. мера Ужгорода Віктор Щадей звинувачує Валерія Пацкана у тому, що той хоче відібрати від людей землю, аби зробити дорогу до своєї ділянки і тим самим підвищити її ринкову вартість.

«Щадей із тріском програв вибори і ніяк не може заспокоїтися. Він підбурює громадськість до незаконних дій, -- відреагував Валерій Пацкан. -- Я ніколи не буду займатися відсуджуванням чи присуджуванням собі земельних ділянок. Я не був ніколи лобістом і не буду ним у жодних питаннях. Я не хочу привласнити ті ділянки. Скажу більше, якщо ці особи відмовляться від тих ділянок то я готовий говорити про соціальний об’єкт на їх місці. Я буду куратором побудови там нормального соціального об’єкту». 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp