Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Волейбольний успіх усміхнувся "Спартаку"

8 лютого 2015 р., 10:40

Спортсмени закінчили рік перемогою.

Вчора в Ужгороді у спорткомплексі «Юність» завершився чемпіонат Закарпатської області по волейболу за результатами минулого, 2014 року.Ці змагання мали відбутися ще у грудні, але через участь двох команд від Закарпаття в чемпіонаті України серед аматорських команд вирішили провести  фінал провести в 2015 році.

За результатами попередніх ігор, які проводилися з вересня по грудень 2014 року, до фінальної четвірки потрапили команди: «Освіта» Ужгородський район, ОДЮСШ м. Ужгород, «Спартак» м. Свалява та ВК «Перечин».

У першому півфінальному матчі «Спартак» м. Свалява з рахунком 3:1 перемогли освітян з Ужгородського району. У другій півфінальній грі ВК «Перечин» з таким же рахунком 3:1 здобули перемогу над ОДЮСШ м. Ужгород.

У грі за третє місце між командами «Освіта» Ужгородський район та ОДЮСШ м. Ужгород, перемогу святкували освітяни.

Чемпіонами області 2014 року стали спортсмени Свалявщини, котрі з рахунком 3:0 здолали своїх одвічних суперників з Перечина. Гра була не така легка, як виглядає рахунок, бо кожна з трьох партій закінчилася з однаковим рахунком 25: 23 на користь Свалявчан. Відповідно друге місце в перечинців, котрі у 2014 році виграли ще й кубок Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp