Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога: "Путін далі не піде"

8 лютого 2015 р., 17:00

Політик сподівається, що народ таки зрозуміє, що він був правий

Головний і єдиний аргумент скептиків - "Путін піде далі". А я кажу, що не піде. Вірніше, він спробував піти в Харків, Одесу, Миколаїв, але всюди получив по зубах і зрозумів, що крім частини Донецької і Луганської областей, де проукраїнські сили в меншості, в цій країні йому більше нічого ловити.

Він будував "Новоросію" від Харкова до Одеси, а зміг закріпитися лише в Донецьку і Луганську. Там - де його завжди любили, а зараз люблять ще більше, не дивлячись на те, що замість високих зарплат і низьких цін, він приніс їм "Гради" і казаків.

Усю Україну він завоювати не зможе. А от закласти під нас бомбу уповільненої дії у вигляді федералізації з "ДНР" і "ЛНР" - це запросто. А потім, якщо доживе, захопить нас частинами. А якщо не доживе, то ми будемо настільки слабкими, що самі попросимося в "русскій мір".

Тому я і кажу, що ми можемо продовжити кричати "Слава Україні!" і "Донецьк - це Україна". Але, як у тій приказці, - солодше від цього в роті не стане. А можемо так - втратити частину території, на якій найближчих років 5-10 трава не захоче рости, але піти своїм шляхом, як це у свій час зробила Фінляндія. І стати сильними.

А найголовніше, що я про це говорю з травня минулого року. Тоді мене мало хто хотів чути. Зараз розумні люди уже почали прислухатися. Пройде ще трохи часу, наш народ відійде від пропагандистського угару і зрозуміє, що я був правий. Але, боюся, щоб не було пізно", - пише Віктор Балога  у мережі  "Фейсбук" 

Час Закарпаття
земляк 08.02.2015 23:35 IP: 62.26.43.92
З двох одне: або дурний, або воріг! Очевидно інше: як тільки закінчиться Загальноукраїнський референдум по Донбасу (ну щоб його "відпустити"), мадяри з русинами - вимагатимуть аналогічний й по Закарпаттю! Біда тільки в тому, що балогам, не дивлячись на "примарну" надію: "отримати" область - нічого не світить!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp