Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Солонтай не піде в мери Ужгорода. При тому вважає, що Погорєлов мав би сидіти в тюрмі

8 лютого 2015 р., 19:30

Один із лідерів партії "Сила людей" вважає, що в Ужгороді внаслідок майбутніх виборів може прийти до влади команда достойних людей

Молодий політик Олександр Солонтай, керівник Інституту політичної освіти й один із співзасновників партії «Сила людей» сьогодні провів зустріч із активістами і просто небайдужими земляками – ужгородцями.

 

Вона відбулася в ляльковому театрі. Поспілкуватися з Олександром прийшло кілька десятків людей. Відповідаючи на запитання, чи не планує він на майбутніх місцевих виборах балотуватися в мери Ужгорода, політик відповів, що наразі ні. «Може, колись, на пенсії» -- пожартував Солонтай.

У той же час він дуже жорстко розкритикував роботу Ужгородської міської ради і персонально мера міста Віктора Погорєлова. «Моє ставлення до Погорєлова ви всі знаєте. Вважаю, що він не сидить у в’язниці лише через безлад, який твориться у нашій країні» -- резюмував Олександр.

Водночас він запевнив, що радо допоможе достойним ужгородцям, які захочуть балотуватися на виборах у жовтні. І додав, що буде лобіювати, аби мери великих міст обиралися у 2 тури. Правда, не уточнив, чи стосуватиметься таке виборче нововведення і Ужгорода».

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp