Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Солонтай услід за Пацканом каже, що теж буде писати новий закон про місцеві вибори

8 лютого 2015 р., 20:47

Вже два відомі закарпатські політики кажуть, що особисто працюватимуть над новим законом

Сьогодні на зустрічі з активістами-земляками в Ужгороді один із співзасновників політичної партії «Сила людей» Олександр Солонтай заявив, що має бути включений до складу групи, яка розроблятиме текст нового закону «Про місцеві вибори», за яким власне й мають відбутися вибори до місцевих органів влади у жовтні цього року.

Нагадаємо, вчора народний депутат, член фракції БПП в парламенті Валерій Пацкан на прес-конференції в Ужгороді заявив, що може увійти до групи депутатів, яка писатиме новий проект цього закону.

«Думаю, що я, або Роберт Горват (депутат парламенту від Ужгорода – Ред.), або й ми обоє, увійдемо до робочої групи, яка буде писати новий закон про місцеві вибори, -- сказав Пацкан. -- Наше бачення – відкриті списки, щоб ми могли обирати тих людей, які достойні».

Олександр Солонтай сьогодні запевнив, що не сумнівається, що наступні вибори відбудуться за новим законом. За його словами, мажоритарки більше не буде. Водночас він проти відкритих списків на місцевих виборах – до прикладу, в Ужгородську міську раду. Каже, що це внесе сумбур і створить труднощі для звичайного, політично непідкованого виборця. Значно важливіша, вважає політик, має бути норма закону про обрання мерів великих міст у 2 тури.

Нагадаємо, що сьогодні ж Олександр Солонтай заявив, що не змагатиметься за посаду міського голови Ужгорода на виборах, які відбудуться восени цього року.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp