Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сплачувати податки потрібно на нові рахунки

9 лютого 2015 р., 17:15

Фахівці Ужгородської ОДПІ наголошують, із 9 лютого 2015 року зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів здійснюватиметься на нові рахунки.

Особливу увагу слід звернути платникам єдиного податку з фізичних та юридичних осіб, податку на доходи фізичних осіб та податку на прибуток підприємств.

Відкриття рахунків для зарахування надходжень до бюджетів здійснюється згідно із затвердженим Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України.

Дізнатися реквізити рахунків можна на офіційному веб – порталі ГУ ДФС у Закарпатській області за посиланням http://zak.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/ , а також звернувшись безпосередньо до Центру обслуговування платників Ужгородської ОДПІ, що знаходиться за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 10 «А» чи зателефонувавши за номером 64 – 05 – 75.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp