Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка стала віце-міс ANTVAN Ukraine-2015

9 лютого 2015 р., 18:28

Це вже не перша відзнака красуні

Цими днями у Києві пройшов престижний Всеукраїнський конкурс краси «Miss ANTVAN Ukraine-2015». Організатором заходу виступила Міжнародна компанія «ANTVAN», яка підтримує молодих дівчат і допомагає їм творчо реалізуватись. 

Участь у конкурсі взяли 28 красунь, віком від 16 до 29 років із різних куточків України. 

Закарпаття на заході представляла 19-річна співачка з Хуста Євгенія Липей. Нещодавно наша землячка вже успішно виступила на подібному святі краси у Львові і виборола корону. 

-Дійство відбувалося у найкращому розважальному закладі столиці – ресторані “Підкова”, де навіть Президент України святкував Новий рік. Крім зіркового журі, на конкурсі було багато відомих гостей. Зокрема, Наталія Бучинська, Наталія Валевська, Олександр Тищенко, Влад Курасов, Тіара та інші. Перед нами стояли три цікаві завдання – дефіле у вбранні різного стилю. Одягали нас відомі дизайнери, – розповідає для «Карпатського об’єктива» Євгенія. – Участь у такому масштабному заході стала для мене новим досягненням! Приємно, що серед великої кількості красивих дівчат, члени жюрі виділили саме мене! Від конкурсу залишилися тільки хороші враження, а ще – істотно розширилось коло друзів! Я вдячна всім, хто мене підтримував й допомагав! Ще раз переконалась в тому, що якщо йти цілеспрямовано до своєї мети, все вийде! Мої мрії збуваються! 

Слід зазначити, що на «Miss ANTVAN Ukraine-2015» Євгенія Липей виборола титул віце-міс і підкорила своєю красою та креативністю серця тисяч українців.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp