Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В облраді радяться з керівниками місцевого самоврядування щодо розподілу вільних залишків

10 лютого 2015 р., 10:35

Кошти підуть на освітлення вулиць, ремонт доріг, оновлення соціальних закладів

В обласній раді продовжили наради з керівниками міськвиконкомів, райрад та райдержадміністрацій щодо залучення коштів обласного бюджету для вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку адміністративно-територіальних одиниць області.

Сьогодні участь в нараді беруть керівники міст обласного значення. Пропозиції щодо розподілу коштів для обласного центру озвучував секретар міськради Богдан Андріїв. Це і заклади освіти, ремонт доріг, реконструкція системи вуличного освітлення, оновлення соціальних закладів. Загалом місто потребує майже 16 мільйонів. Перший заступник голови облради Михайло Попович в свою чергу зазначив, що нині є потреба внести зміни в програму соціально-економічного розвитку, щоби визначити першочергові потреби міста. «Сподіватися на значні вливання не варто. 70 мільйонів вільних залишків має місто, і які не використовують. В обласному бюджеті є залишки, більшість у галузі освіти, тому логічно, що на освітню галузь першочергово кошти виділятимуться», – каже Михайло Попович.

На основі рекомендацій, які формуються в ході нарад будуть внесені зміни до бюджету, які затвердять на сесії облради.


Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp