Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про свої проблеми мешканці Ужгородщини розповіли "кадровику"- міліціонеру по телефону

10 лютого 2015 р., 13:20

Протягом години керівник кадрової служби міліції Федір Корвідповідав на дзвінки

В Ужгородському райвідділі міліції проведено «пряму телефонну лінію», під час якої мешканці району мали можливість поспілкуватися з керівником кадрової служби майором міліції Федорем Кормошем.

На запитання мешканців району начальник сектору кадрового забезпечення Ужгородського райвідділу міліції майор Федір Кормош відповідав на протязі години.

Громадяни зверталися із питаннями різного характеру – соціального, майнового, а комусь потрібна була консультація міліціонера. Проте найбільше запитань стосувалися набору кандидатів на навчання до навчальних закладів МВС. Зокрема, їх цікавили вимоги до кандидатів та перелік необхідних документів.

Ужгородський райвідділ міліції продовжує відбір кандидатів на навчання до закладів системи МВС України. Дані навчальні заклади здійснюють підготовку фахівців кваліфікаційних рівнів «магістр» та «бакалавр» за спеціальностями «правознавство», «правоохоронна діяльність», «психологія» та низка інших напрямків.

Основними вимогами до вступників є наявність середньої освіти, вік від 17 до 24 років, достатній рівень фізичної та психологічної підготовки, особиста дисциплінованість, бажання проходити службу в органах внутрішніх справ та належний загальноосвітній рівень.

Слід також зазначити, що навчання здійснюється за державним замовленням, тобто безкоштовно. По закінченню випускникам присвоюється спеціальне звання «лейтенант міліції» та забезпечується працевлаштування в Ужгородському райвідділі міліції.

На всі запитання, які цікавили мешканців Ужгородщини, Федір Кормош надав обґрунтовані відповіді. Тим громадянам, які бажали більш детально дізнатись про вступ до навчальних закладів системи МВС, було запропоновано звернутись до Ужгородського РВ УМВС за адресою: с.Оноківці, вул.Головна, 55 (сектор кадрового забезпечення).


Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp