Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Куди підуть закарпатці найближчими днями?

10 лютого 2015 р., 15:00

Берегово, як і ціле Закарпаття загалом, чекає тих, хто хоче гарно провести дозвілля.

Культурні заходи у Берегові та на Закарпатті цього тижня:

З 9 по 14 лютого реформатська парафія с. Боржави долучиться до міжнародного руху «Тиждень подружжя». З цієї нагоди парафія організовує серію лекцій у Боржавській реформатській церкві на такі теми: «Чому добре жити у подружжі?», «Як виразити свою любов до дружини/чоловіка?», «Як вирішувати конфлікти» та інші. Початок о 18:00 годині за середньоєвропейським часом.

З 10 по 13 лютого реформатська парафія с. Пийтерфолво організує Духовні дні для пресвітерів. Програма розпочинатиметься кожного дня о 09:00 годині за середньоєвропейським часом на базі Пийтерфолвівського ліцею. На пресвітерів та всіх зацікавлених чекають різні лекції, цікаві співбесіди. У заході візьме участь делегація віруючих із Нідерландів. Кожного дня програма закінчуватиметься євангелізацією о 15:30.

12 лютого у Берегові, у Закарпатському обласному угорському драматичному театрі презентуватимуть виставу «Три золотисті волосини чорта». Початок о 13 годині за середньоєвропейським часом. Квитки (вартість – 15 гривень) можна придбати в театрі або за телефоном: 92-60–062 (Еріка Ердеі).

12 лютого в Етнографічному будинку-музеї в с. Великі Береги відбудеться ремісниче заняття. Цього разу учасники виготовлятимуть подушечки для шпильок. Майстер-клас розпочнеться о 15 годині за київським часом. Всі бажаючі можуть взяти в ньому участь.

13–14 лютого в організації Спілки угорських педагогів Закарпаття («KMPSZ») у Закарпатському угорському інституті ім. Ф. Ракоці ІІ відбудеться ХV Професійна конференція вихователів дитячого садка. Тема конференції: «Розвиток компетенцій у дошкільному розвитку». Вартість участі: 100 гривень, початок о 09:00 годині за середньоєвропейським часом.

13 лютого у Берегові, у Закарпатському обласному угорському драматичному театрі презентуватимуть виставу «Три золотисті волосини чорта». Початок о 12 годині за середньоєвропейським часом. Квитки (вартість – 15 гривень) можна придбати в театрі або за телефоном: 92-60–062 (Еріка Ердеі).

14 лютого Спілка угорських педагогів Закарпаття («KMPSZ») організовує Конкурс іноземних мов (англійська, німецька) для учнів угорських шкіл. Місце заходу: Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці II. Початок о 18:00 годині за середньоєвропейським часом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp