Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті продовжують роботу з легалізації працівників

11 лютого 2015 р., 11:11

З початку року легалізовано 99 працівників

Протягом 2014 року 2190 громадян завдяки проробленій роботі працівників Головного управління ДФС у Закарпатській області та представників місцевої влади області, були офіційно працевлаштовані, з усіма законними правами та обов’язками. До бюджету додатково надійшло 392 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 949 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

З початку 2015 року фахівці фіскальної служби сприяли офіційному працевлаштуванню 99 працівників та надходженню до скарбниці 21,1 тис. грн ПДФО та 64,9 тис. грн ЄСВ.

Уряд пропонує комплексний план змін у податковій системі. Станом на сьогодні, а це 9 лютого, Закон України № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» та Закон України № 77–VIIІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» набув чинності й застосовуються на практиці.

– Однією з головних цілей податкової реформи є детінізація економіки, саме тому, реформування єдиного соціального внеску та податку на доходи фізичних осіб – це нагальна необхідність, а не просто бажання щось змінити, – зазначає Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp