Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівництво "Синевиру" розповіло секрети парку (ФОТО)

11 лютого 2015 р., 13:07

Природоохоронні, наукові, рекреаційні, еколого-освітні, міжнародні та навіть економічні і бухгалтерські

У Національному природному парку «Синевир» проведено День відкритих дверей, який мав за мету інформувати громадськість про функціонування установи за всіма напрямками діяльності. Масовий захід відбувся на базі візит-центру установи за участі представників влади, голів сільських рад, що знаходяться в межах парку, громадських організацій, журналістів, зацікавлених осіб.

{g}

Зібрання відкрив директор НПП «Синевир» Микола Дербак, який розповів про сучасний стан справ, територіальну структуру, основні завдання і виклики, які стоять перед «Синевиром» у цей непростий час. Відтак, він надав слово відповідальним працівникам установи для доповідей щодо питань, які перебувають у їх компетенції.

Для присутніх на Дні відкритих дверей були надані вичерпні відомості про природоохоронну, наукову, рекреаційну, еколого-освітню, міжнародну діяльність, а також економічні і бухгалтерські дані, аналітичні і порівняльні відомості тощо. На усі питання, які виникали у ході зустрічі, відповідали керівництво НПП «Синевир», начальники відділів та інші співробітники парку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp