Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчани стали свідками романтичного освідчення у коханні (ФОТО)

11 лютого 2015 р., 17:03

Не тільки споглядали, а й допомагали

Сьогодні, 11 лютого, о 15;30 за київським часом на центральній площі Берегова відбулася оригінальна пропозиція одруження.

Таке яскраве освідчення своїй коханій Юлії Гребі вирішив зробити берегівчанин Роман Добрянський. Так, Юлію перед Будинком культури зустрічали запальним танцем у виконанні близько двох десятків пар, пише BeregszászNews.

Здавалося, що дівчина навіть не здогадувалася про причину масової хореографічної постановки, проте, коли наприкінці танцю з чудовим букетом троянд з’явився Роман, вона почала помітно хвилюватися. Хлопець підійшов до своєї коханої і, як то годиться, став на коліно та попросив дівчину стати його дружиною. Юлія не довго вагалася, адже пара зустрічається уже два роки, та твердо відповіла «Так!». 

Танцівники та випадкові перехожі, які стали свідками романтичної пропозиції, зустріли цю відповідь гучними оплесками та вигуками.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp