Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці 128-ї бригади прорвали кільце і вивезли поранених з Дебальцевського плацдарму

12 лютого 2015 р., 09:33

Однак загалом ситуація там складна – наші війська третій день в оперативному оточенні

Про це на своїй сторінці в Facebook сьогодні о 3-й годині ночі написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.



"Протягом доби тривали бої в районі Логвинове. По району, прилеглому до села завдаються артилерійські удари. Однак атаки українських військ результату не досягли – противник, як і раніше контролює район Логвинове. Таким чином, наші війська вже третю добу залишаються в оперативному оточенні. Доставка предметів постачання і боєприпасів припинена. Сьогодні невеликий український конвой, організований бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади зміг прорвати кільце і вивезти поранених з Дебальцевського плацдарму.

Справа в тому, що противник зайняв придатні для оборони позиції в районі Логвинове, але не вирішується зайняти польові дороги, і не розширює зону прориву. Швидше за все, основною причиною припинення подальших активних дій є брак сил у російських загонів, які понесли великі втрати в боях.

Сьогодні цілий день йшли бої, але завдання з деблокування військ не виконане через поспішне введення в бій невеликих підрозділів, які не мають ефективної взаємодії як між собою, так і з артилерією" -- написав Бутусов. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp