Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фірма-власник "дачі Медведчука" вимагає розслідувати збройне захоплення Правим сектором "Ведмежої діброви"

31 березня 2014 р., 19:12

У понеділок, 31 березня, ТОВ «Інвестиційна компанія «СПОРТ-ТУР» розповсюдила чергову заяву, що стосується так званої дачі Медведчука, яка розташована у Жденієві на Воловеччині.

Так, у заяві йдеться: «Через 3 дні після незаконного збройного захоплення представниками «Правого сектору» комплексу «Ведмежа Діброва», під час його повернення законному власнику був складений акт, як умова звільнення об’єкту без права огляду приміщень, але цей акт стосувався тільки будівель комплексу. Нападники не надали можливості потрапити всередину приміщень та перевірити стан і наявність майна, доки вони не залишили територію комплексу. Намагання «Спорт-Туру» у законний спосіб захистити свої інтереси, звертаючись до правоохоронних органів з вимогою розслідувати факти викрадання майна, що виявляються в процесі інвентаризації, — викликали безпідставні звинувачення на нашу адресу. Офіційно заявляємо, що ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» є господарським суб’єктом, яке не займається будь-якою політичною діяльністю.

29 березня ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» оприлюднила перелік творів мистецтва, викрадених з бази відпочинку «Ведмежа Діброва» внаслідок захоплення радикальним угрупованням «Правий сектор» в період з 23 по 26 березня. Через те, що багато предметів нападники переміщували на нові місця, одна з 25 викрадених картин — полотно Йосипа Бокшая «Рання осінь» —помилково потрапила до переліку зниклих речей.

Озброєні нападники не давали охороні комплексу можливості контролювати переміщення цінностей активістами «Правого сектору» як в середині комплексу, так і за його межі.

ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» звернулося з заявою до правоохоронних органів з вимогою: розслідувати факт незаконного збройного захоплення приватної власності — майнового комплексу «Ведмежа Діброва»; провести розслідування фактів викрадення витворів мистецтва: картин та ікон; розслідувати викрадення іншого майна, яке знаходилось на базі відпочинку та особистих речей, вичерпний перелік яких буде наданий після завершення інвентаризації, що триває зараз».




















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp